Nu är jag här igen och vill börja skriva av mig, borde väl antagligen skaffa mig en dagbok istället för en blogg då jag slutar att skriva hela tiden. Men jag älskar att läsa andras bloggar och tycker det är kul att se tillbaka på mina inlägg. En av mina egenskaper som jag inte gillar syns så tydligt genom bloggen, min brist på att genomföra saker..
 
Förra gången jag skrev ganska kontinuerligt var 2013, det är nästan två år! Och då var tanken att jag skulle skriva om min läsning och böcker osv, vilket jag slutade med. Läste inte alls det jag tänkt, och brydde mig inte om att skriva recensioner eller annat. Vilket jag ångrar nu, för som sagt så gillar jag läsa om dessa saker på andras bloggar så skulle varit kul att ha min egen information.
 
Varför ska jag skriva på den här bloggen igen då?
Jo jag tänkte starta en ny men jag gillar den här, kanske tar bort de gamla inläggen framöver, eller ialla fall en del av dem. Det får tiden utvisa, själva grejen är att jag vill skriva och kanske dela med mig av mina tankar, känslor och dagar till andra mer öppet. Just nu är det väldigt få som vet om att jag har en blogg och kanske får det vara så. Jag får se, för det mesta är det ju bara babbel som blir skrivet och inte direkt intressant.. 
 
 
 
 

[2013 Reading challenge]

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Emiz has read 0 books toward a goal of 50 books.
hide
0 of 50 (0%)
view books

[Läser just nu]