Imorgon börjar första kursen för mig på komvux och jag är jätte nervös. Har varit väldigt lugn och sett fram emot att börja plugga och få igång en vardag igen. Det är väldigt många månader sedan jag hade en fungerande vardag, att gå upp på morgonen och komma iväg till skolan/jobb som man borde har inte fungerat för mig.. Så har verkligen sett fram emot att ha något att gå till i veckorna igen, iaf tills idag. Nu är jag lika nervös som alltid och alla jobbiga tankar dyker upp och virvlar runt i skallen. Att jag inte ska lyckas klara av kurserna, gå upp på morgonen, lämna in mina arbeten med mer. Det är om jag har tur fyra kurser jag ska ta mig igenom, det borde till och med jag klara av!  
 
Ska bara ha tre lektioner i veckan men hoppas på att det blir sex men har inte fått reda på något om mattekursen än. Jobbigt att inte veta, jag har också blivit antagen till historia 1b som det nu heter istället för historia A men det är en kurs jag ska läsa på distans. Har också sökt Engelska 6 eller 5, vet inte vilken som är B kursen, och det är också på distans men även där har jag inte fått svar. Ska försöka sluta stressa upp mig det blir säkert bra till slut, jag hoppas verkligen det och försöker tänka positivt. Nu ska jag se några avsnitt av The big bang theory, för att titta på Dr Sheldon Coper gör än alltid glad! ;)
 
Ha en bra kväll för det ska jag!
 

“Think like a queen. A queen is not afraid to fail. Failure is another steppingstone to greatness.”- Oprah Winfrey

Eftermiddagen spenderades med mamma, moster och morföräldrar med mat och fika. Min moster hjälpte mig med komvux och csnsaker, Vi ska ha sällskap till terminstarten på måndag så det känns skönt, hatar att gå själv när jag inte har en aning om vart jag ska! Medan vi hälsade på hemma hos mormor så hjälpte Anders min morbror att tapetsera hans nya lägenhet, efter det följde jag med ner till pizzerian för att äta lite till och snacka bort tid. :)

 

Kändes jätte bra att faktiskt umgås med människor igen, skönt! Ska försöka att inte stänga in mig i lägenheten nu. Augustifestivalen började idag och imorgon är det rix fm så hoppas att jag har energin och viljan att gå dit, träffa männiksor, shoppa, dansa och kanske dricka lite.. Får se hur det blir ;)

 

"Ta ett djupt andetag, plocka upp dig själv, damma av dig, och börja om på nytt." ~ Frank Sinatra

Onsdag idag fick jag se i kalendern, kan ju vara bra och veta dagarna.. Om precis en vecka börjar jag plugga historia på komvux och hoppas att jag får besked om fler kurser snart!
 
Tanken var att jag skulle städa idag innan mamma dyker upp men har inte ens kommit in i duschen än. Det är mycket skönare att bara ligga i mina myskläder och läsa. Men får bli dusch, kaffe och sedan fusk städa lite. Vilket innebär att jag plockar iordning lite (det värsta), bäddar sängarna och sätter igång diskmaskinen. :P
 
"Ett rent skrivbord är ett tecken på en stökig byrålåda."
  
Det var länge sen jag skrev och mycket har hänt. Nästan ett år har gått så det skulle vara konstigt annars. :P Jag har äntligen tagit studenten med skit betyg men gymnasiet är ialla fall klart nu. Har flyttat hem till pappa eftersom jag är arbetslös vilket känns jobbigt efter att bott själv från och till i tre år. Speciellt efter efter jag bodde i min älskade lägenhet! <3 Men det är skönt attt ha familj att komma hem till och jag ville inte bo kvar i Vadstena efter alla kompisar flytta tillbaka till sina hemstäder efter studenten. Så nu blir det att bo här i Norrköping den närmaste framtiden, börjar plugga på komvux nästa vecka och sedan får jag ta det från där.  
 
Ångest och paniken kommer och går, har varit mindre nu under sommaren, men det svarta, ledsna och ensamhetskänslorna kommer över mig då och då. Har en sådan dag idag. Är nära tårarna och allt känns jobbigt. Därför jag kom in här på bloggen och skriver av mig lite. Det är lättare än att ringa upp någon och säga "Hej går det bra om jag gråter och skriker lite på dig en stund för ingenting?" Nja det känns inte riktigt bra, funderade på att ta en cykeltur men känner inte för att vara bland folk heller..
 
Tror det blir bättre imorgon när mamma kommer och hälsar på, vi ska fika, rensa kläder och bara umgås. Det blir mysigt och tror vi går bort till mina morföräldrar vilket brukar göra mig på bra humör. :) Ska bli skönt när jag börjar plugga och får en vardag igen, säger jag nu ialla fall kommer kanske (antagligen) ändra efter några veckor. ;)  Nu ska jag fortsätta läsa min bok eller kanske göra mig en latte och titta på några avsnitt av The big bang theory och försöka tänka bort alla ledsna tankar. Skrev av mig lite även om jag inte går in så detaljerat., skriver aldrig ner saker för tänker att någon kan läsa om det så skulle vara i ett skrivblock eller i ett dokument i datorn.
 
"Framtiden oroar oss, det förflutna håller oss fast. Därför går vi miste om nutiden" - Gustave Flaubert
 

[2013 Reading challenge]

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Emiz has read 0 books toward a goal of 50 books.
hide
0 of 50 (0%)
view books

[Läser just nu]