Satt och tittade på bilder jag har tagit och lagt in tillsammans med mina inlägg.. Tur att jag inte är fotograf för alla bilder ha en sådan dålig kvalité! Kan ju alltid hoppas på att jag blir en sparsam människa någon gång i framtiden så jag har råd att köpa en bättre kamera och kunna ta lite fina bilder istället. :)
 
Några av mina foto mästerverk ;)
 
 
 
 
 
 
 
Två inlägg på samma dag är väldigt ovanligt för mig speciellt på senaste tiden, brukar tänka att jag ska skriva men sedan blir det inte av. Oftast pga att inget händer i mitt liv men också för att jag har så mycket tankar och känslor som skulle behöva komma ut på något sett men skriva det på en blogg så att hela världen kan se känns inte rätt och prata med människor i min närhet är inte helt bekvämt, visst det går ibland men inte alltid. Så då blir det lättare att inte finnas och lösa problemen själv på bästa sätt.
 
Bloggen skapade jag för att träna på att skriva och kanske få ut en del tankar men dem är ju inte speciellt intressanta så tänkte att jag skulle skriva om mitt största intresse istället, böcker fast det går ju inte jättebra det heller. Älskar att läsa, köpa och diskutera böcker men att skriva om dem verkar oftast omöjligt. Hittar inte de rätta orden att beskriva böckerna och karaktärerna och känslorna jag får av en del böcker eller så känns det som jag inte har fattat det "rätta" i boken, att jag tänker fel. Men finns det ett rätt och ett fel? Jag vet inte, kanske. Men bara för att jag inte skriver jätte detaljerat med de rätta budskapen och väldigt djupt om böckerna  blir det väl inte ett misslyckande av mina texter. Jag måste tillåta mig själv att få skriva och strunta i om det blir lyckat eller inte. Jag behöver kunna tänka att bloggen skriver jag för min egen skull och för att det är kul. Den korrekta grammatiken, uppbyggnaden och andra saker som gör en text intressant får komma senare.  
 
Okej blev en hel del tankar nu i natt men ibland är det skönt att bara sätta sig ner och skriva vad som ploppar upp i hjärnan, speciellt när några glas vin har blivit uppdruckna. ;) Nu får det bli ett avsnitt av Grey's anatomy eller två innan det blir godnatt.  
 
Ha en fortsatt bra lördag eller söndag är det visst nu om man ska vara petig. <3
 
Förkyld och känns som mitt huvud innehåller bomull men har haft en trevlig lördag med kinamat, vin och Millan o hennes kille(?). :) Imorgon far hon till Turkiet och jag är bara lite avundsjuk, skulle inte alls tacka nej till lite mer sol. ;) Skönt iaf att man kan byta bort vinterjackan nu i slutet av april här i Sverige. Bättre sent än aldrig..
Regn och ingen sol i sikte då är man inte jättepepp på att gå ut men jag ska snart åka ner till biblioteket för att shoppa böcker för 5kr/st, dem har bokrea idag och jag som egentligen inte ska handla fler böcker måste såklart dit och kolla iaf. Om jag känner mig själv rätt kommer jag nog hem med en "liten" hög.. Sedan har jag mattelektion och det kanske får bli en sväng till gymmet också men får se under dagen. :) Ha en bra tisdag!
 
Gone av Michael Grant
Cinder av Marissa Meyer
Matched av Ally Condie
Legend av Marie Lu
 
Halva april är typ förbi och nu kommer mitt temainlägg, bättre sent än aldrig eller?! ;) Temat för denna månad blev dystopi och jag valde fyra böcker som jag har varit nyfiken på länge. Har läst klart två av dem, den ena var okej och den andra älskade jag! Får se hur de andra två är, har höga förväntningar på dessa så hoppas jag inte blir besviken. :)
Sitter hemma i soffan med en bra bok och en latte macchiato och försöker tänka bort jobbiga tankar och stress. Måste fortsätta plugga strax igen men först ska jag njuta av en av mina favorit stunder.



En dag man får luras och jag har inte sagt eller gjort ett enda april skämt, dåligt när man väl har chansen att få vara lite kreativ. Men men får tänka ut något till nästa år. ;) Förmiddagen var jag och Millan på ett träningspass, det var mycket träning för just mage och rygg och det behövs för min del! Var också balansövningar och jag kan tydligen inte stå på ett ben eller göra flera saker samtidigt.. Haha det känns rätt kul när jag tappar bort mig i rörelserna så tillslut försöker jag göra allt på en gång = armar och ben överallt. :D Har också börjat läsa första boken av månadens tema och det blev Matched av Ally Condie. Jag har kommit ungefär halvvägs i den och än så länge är den ganska långtråkig men hoppas att det ska hända mer snart och att historien får lite fart.

[2013 Reading challenge]

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Emiz has read 0 books toward a goal of 50 books.
hide
0 of 50 (0%)
view books

[Läser just nu]