Igår gjorde jag inget som stod på min lista men städningen blev gjord idag och jag var iväg till skolan, eller salen bredvid skolan, för att lämna pengar till Lisa. Hon och en annan tjej ordnar resan till Ullared jag och mamma ska åka på. :)

Det gick ganska bra att åka till skolan, ingen ångestattack men börja få ångest så fort jag hade bestämt mig för att gå dit. Cykla en annan väg för att försöka "lura" mig själv. Gick väl sådär, kändes som jag skulle börja gråta och hjärtat ville hoppa ur kroppen men kom dit i alla fall..

På eftermiddagen kom bästa Veronica hit och fika, det var jätte mysigt och välbehövligt. Bara prata och prata kunde inte sluta. Kanske borde försöka börja umgås mer med mina vänner. ;)

Tack vännen för en mysig kväll! :)


Köpte en adventljusstake och nytt gott te idag :)

Allt som allt har jag haft en bra dag och har fått ny energi efter Veronicas besök.
Måndag idag och jag har faktiskt både duschat och ätit frukost, det händer inte ofta. :P Har haft besök av en man som jobbar för hyresvärden och han skulle laga saker i min lägenhet som jag redan hade fått lagade, men passade på att be honom laga en väggkontakt. Så nu är den gjort.

Idag ska jag plugga och städa, ska också springa ner och kolla om det finns någon ledig tvätttid innan fredag. :)
Ska skicka iväg ett sms också till en kompis och se om hon har tid att komma och fika imorgon!



Efter att sovit två timmar gick jag upp imorse och åt frukost med pappa innnan han åkte till jobbet. Efter det låg jag några timmar och slappa innan jag tog med min kära bror och och gick för att äta 1:a advent lunch hemma hos mormor och morfar. Det blev potatis, kött och en helt gudomlig sås som min moster laga, älska den och ville ta en sked för att äta direkt ur skålen.

Känns bra att jag har ätit ordentligt den här helgen efter två veckor med bara rostade mackor, knäckebröd och clementiner eftersom jag inte haft någon matlust. Nu ska jag forsöka fortsätta äta för magen blir helt förstörd annars.

Fick sedan skjuts av morfar och mormor tillbaka hem, dom är de bästa morföräldrarna
man kan ha! <3

Nu ska jag göra lite te och sätta på en film tror jag. :)
Hoppas ni har haft en bra första advent? Jag älskar julen, den är så mysig!

"När första ljuset brinner står julens dörr på glänt,
och alla människor glädjas att fira få advent."

 

Åkte hem till pappa i förmiddags istället för igår kväll, då kvällen spenderades i soffan med ångest. Idag har jag däremot mått mycket bättre och jag har haft fullt upp hela dagen. Vilket var länge sen det hände.

Åkte först hem till farmor och farfar där jag åt lunch och snacka bort några timmar. Sedan gick jag vidare hem till mina bästa kompis förra hem, då hon flytta hemifrån igår och blev sambo med sin pojkvän. :) Dem har skaffat sig en jätte fin lägenhet som vi åkte hem till så jag skulle få kolla in den. Efter det tog jag bussen hem till min mamma och hennes pojkvän som bor i en annan stad, nära pappa, och fick god middag och efterrätt. Det var jätte trevligt speciellt eftersom det var alldeles för länge sen jag hälsa på.

På fredag kommer dem hem till mig för att hjälpa till att fixa lite i lägenheten, äta middag och sen stannar dom över natten för dagen efter åker jag och mamma på bussresa till Ullared. :) Ska bli kul, behöver verkligen försöka komma igång med mitt liv igen! Men känns som idag var ett steg framåt. Från att spendera två veckor själv i min lägenhet till att träffa massa människor idag känns bra.

Efter middagen åkte jag hem till pappa för att se en film och äta godis var min tanke. Men då kom min kära bror hem från en två dagars kryssning så det blev lite snack istället och sedan titta vi på några avsnitt av karatefylla. Hahha dom var riktigt kul och måste fortsätta titta på avsnitten imorgon eller rättare sagt idag för klockan är visst fyra.. Borde verkligen försöka sova nu, om några timmar ska jag vara hos mormor och morfar för att äta lunch innan jag tar tåget hem igen. :)

Kom inte iväg till skolan idag heller, känns inte bra att ha varit borta en hel vecka till. Jag missar inte bara massor av skolarbete utan också att hänga med på vad som händer med alla kompisar, skvaller, filmkvällar eller som igår var det Ladie's night ute på stan och jag missa det som allting annat.. 

En klasskompis skicka ett sms imorse för att kolla hur det var med mig, tänkte först skriva bra men då skulle jag ju vara iskolan. Istället blev svaret sådär. Hon skicka tillbaka att jag kan säga till om jag behöver något sällskap och skulle gärna vilja säga ja tack men kan inte. Jag vill inte vara en börda för någon eller slänga över alla mina skit tankar på någon annan. Och just nu verkar jag inte kunna tänka på något positivt att säga om nåt. Därför har jag, som kvinnan från socialtjänsten sa, isolerat mig. Känner att jag inte kan ge något därför är det lättare att sitta här hemma själv där jag inte behöver försöka. Har jag gett upp? Hoppas inte det. 

För att få mig på bättre humör har jag suttit i flera timmar och tittat på Friends bloppers på youtube, Friends är verkligen min absolut favorit serie. Hur många gånger jag än ser ett avsnitt skrattar jag alltid åt samma skämt. Friends får mig alltid på bättre humör, det får mig alltid att skratta, ibland att gråta och ofta får det mig att skratta tills jag gråter! <3 

Nu ska jag göra mig iordning och äta frukost. Funderar på att åka hem till pappa över helgen men har inte bestämt mig än. Men vill gärna gå och se Breaking dawn på bio så det lutar mest åt att åka. :)

"Rachel: Hey, you guys wanna go see a movie?
Ross: Yeah, sure.
Rachel: How about you, Phoebe?
Phoebe: No, thanks, I've already seen one. "

Skaffade en blogg förra året för tänkte att där kunde jag skriva allt jag tänker och känner som jag inte vill, kan dela med mig till andra. Men den idén rann ut i sanden, blev nervös att folk skulle läsa vad jag skrev och veta mitt innersta. Men jag behöver verkligen få ut mig allt som byggs upp inom mig därför skaffar jag en ny blogg. Kommer antagligen inte dela med mig av bloggen till någon, vilket jag antar egentligen är meningen med att ha en blogg.. Men det är skönt att bara sitta och skriva, inte behöva bli dömd eller någon säger att det fixar sig när jag känner att det aldrig kommer bli bra.

Ibland är jag säker på att jag kommer må bättre, ångesten kommer försvinna och rädslan för att misslyckas vara borta. Andra dagar, just nu de flesta, vet jag att det aldrig kommer förändras och att jag aldrig kommer bli någonting annat än en dum, ful, ensam och ledsen tjugoåring, som inte gör något annat än oroar min familj och ger lärare extra jobb.  

Hur ska jag ta mig framåt?
Hur ska jag förändra mig?
Hur ska jag göra så det blir lättare att andas?
Hur övervinner jag mina rädslor? 

"Många av våra rädslor är papperstunna, och ett enda modigt steg skulle föra oss genom dem."
- Brendan Francis


[2013 Reading challenge]

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Emiz has read 0 books toward a goal of 50 books.
hide
0 of 50 (0%)
view books

[Läser just nu]